Harddisk Datapartner AS Org.nr: 892 700 362 MVA

Hva kan vi hjelpe deg med?

De aller fleste problemer som oppstår med datamaskiner kan repareres. Det er ikke alltid det passer med økonomien å kjøpe nytt når det slutter å fungere, da er det godt å ha noen til å reparere ditt utstyr.Diverse tjenester vi kan bidra med, og feil som kan repareres:


Det kan ofte lønne seg å oppgradere en PC istedetfor å kjøpe en helt ny. Vi oppgraderer for deg, bytter ut komponenter, kjøper inn, og forsikrer at alt fungerer som det skal. Det er en trygghet å kunne la noen som vet hva de driver med oppgradere for seg.


Hvis maskinen plutselig ikke vil på eller starte helt opp en dag, så kan det skyldes at en av komponentene har sluttet å fungere. Det kan f.eks være strømforsyningen (PSU) eller hovedkortet, minnet (RAM) eller prosessoren (CPU). Det kan også være at harddisken har krasjet, eller at systemfiler har blitt slettet.


Skulle det trådløse nettverket falle ut eller være ustabilt, kan det være forstyrrelser, vegger (spesielt armerte) og andre årsaker til det. Vi kan komme hjem til deg, finne ut av problemet og løse det etter kundens ønske. Vi kan også kryptere (sikre med passord) ditt trådløse nettverk slik at ingen kan koble seg på ditt. Det finnes flere skrekkeksempler på uvedkommende som har koblet seg på andre sine nettverk, og herjet rundt på maskiner og internett igjennom maskinen i nettverket.


Begynner maskinen å bli treg, kan det skyldes virus og spyware. Noen ganger kan det bli så ille at maskinen ikke vil fungere på noe vis. Virus og Spyware kan fjernes ved hjelp av våre programmer, det er en omfattende jobb, men fjerner alle spor av virus.


Det kan fort skje at filer blir slettet som ikke burde vært slettet, eller at man får igjen maskinen etter å ha levert den inn på reparasjon til selger, og alle filene du hadde på maskinen er borte. Ved slike uheldige anledninger kan filer gjenopprettes med riktig programvare og utstyr.


Har du mottatt ADSL eller IP-telefoni fra en leverandør, kan det ofte være vanskelig å sette den opp selv. Hvis du ringer leverandøren, tar det kanskje ukesvis med venting på montør. Vi monterer alt av utstyr til internett og ip-telefoni, og lover en mye raskere montering.


Dette var eksempler på ting som kan repareres. Hvis du lurer på noe angående din datamaskin eller programvare, ta gjerne kontakt.